Tarvitsemme lisää ammattilaisia

Robotech Oy tekee avaimet käteen robotti- ja automaatioratkaisuja eri toimialoille. Yleensä robotin ympärille, mutta liki aina mukana on vähintään jotain automaatiota. Liikumme 3D maailmassa monin tavoin; paitsi suunnittelu, myös virtuaalimaailma, 3D kameratekniikka ja 3D tulostus ovat meille arkea. Ollaksemme vasta 2017 perustettu yritys, meillä on jo merkittävä määrä Suomen tunnetuimpia yrityksiä asiakkainamme. Tästä seurauksena meillä on mukavasti töitä jonossa ja kasvamme vauhdilla.

Mekaniikkasuunnittelija

Jos sinulla on vankkaa kokemusta kone- tai laitesuunnittelusta 3D suunnitteluympäristöä käyttäen, olemme kiinnostuneita osaamisestasi. Työtä voit tehdä omassa rauhassa, mutta parhaat ideat ja tulokset syntyvät usein ryhmätyön tuloksena. Jokainen toimittamamme järjestelmä on usein erilainen, kuin mikään aiempi. ”Samaan” koneeseen ei siis pääse kyllästymään.

Odotamme, että:
• tunnet hyvin 3D-suunnittelun työkalut – meillä on käytössä Solid Works + PDM.
• omaat hyvät tiimityötaidot ja olet kiinnostunut tekniikasta.
• osaat arvioida ja valita kulloinkin oikean valmistustekniikan.

Luova työ ei ehkä vaadi taiteilijaa, mutta eduksi on, jos osaat ratkoa joskus haastaviakin ongelmia ja katsoa asioita laatikon ulkopuolelta. Sinun ei tarvitse yksin väkisin keksiä kaikkia ratkaisuja, vaan tarvittaessa otat kollegan kaveriksi ideoimaan tai opponentiksi.

Vaikka osia usein tulostetaankin, niin perinteiset levy- ja hitsausrakenteet luovat kuitenkin aina perustan järjestelmille.

Toistaiseksi puhumme mansea ja pohojammaata, mutta englantia usein tarvitaan esim. sovellusten tai komponenttien kanssa.

Ohjelmoija / Käyttöönottaja

TiaPortal, Codesys, Rapid. Niillä ja sinnikkäällä asenteella pääsee meidän projekteissa pitkälle, muttei yleensä kovin kauas, sillä toistaiseksi olemme mukana Suomalaisten asiakkaidemme kilpailukyvyn kehittämisessä. Hyvällä offline-työskentelyllä reissupäivien määrä pysyy maltillisena. Käyttöönotto vaatii yleensä viikon-parin reissun ja oman auton.

Pienessä pajassa työnkuva on laajempi, olet mukana ideoimassa ratkaisuja ja määrittelemässä komponentteja. Usein saat myös tehdä itse koodaamaasi laitteistoon käyttöohjeet ja kouluttaa asiakkaalla sille käyttäjät. Joskus pitää osata lisätä anturi, jos sähkäri ei ole paikalla ja sähkökuviahan sinun on yleensä osattava lukea, jos osaat koodata. Ethernet-pohjaiset väylät, erilaiset älykkäät anturit, konenäkö ja PC-maailma ovat usein työkohteeseesi kuuluvia tekniikoita.

Työssäsi toimit työskennellessäsi aina omalta osaltasi firman myyntitykkinä ja käyntikorttina, joten erilaisten ihmisten kanssa pitää pystyä toimimaan Suomeksi ja Englanniksi ja siten, että asiakas mielellään ostaa meiltä seuraavankin projektin ja haluaa sinut siihen koodariksi!

Tarjoamme

• Pienen yrityksen notkeat työtavat,  uusimmat työkalut virtuaalimaailmoineen.
• Kouluttamalla voit kehittää itseäsi ja liikuntasetelit sekä työterveyshuolto tukevat päivittäistä henkilökohtaista kunnossapitoasi.

Kiinnostuitko?

Viestiväline on kädessäsi, katso yhteystiedot ja kilauta Pasille!

Robotech Oy